Vakum njëfazor T3 me rregullim lartësie

Përshkrim i shkurtër:

T3 është një fshesë me korrent industriale me qese njëfazore. Me 3 motorë të fuqishëm Ametek, secili motor mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur në përputhje me nevojat e operatorit. Filtri standard HEPA i importuar i veshur me poliester me efikasitet >99.9% @ 0.3um, qesja e palosshme që zbret vazhdimisht poshtë siguron një largim të sigurt dhe të pastër të pluhurit. Lartësi e rregullueshme, trajtim dhe transport i lehtë. E pajisur me sistem pastrimi filtri me puls jet, operatorët e pastrojnë filtrin 3-5 herë kur filtri bllokohet, ky nxjerrës pluhuri do të rinovohet në thithje të lartë, nuk ka nevojë të nxirret filtri për pastrim, duke shmangur ndotjen e dytë të pluhurit. Vlen veçanërisht për industrinë e lëmimit dhe lustrimit të dyshemeve. Makina mund të lidhet me furçën e përparme e cila i mundëson punëtorit ta shtyjë atë përpara. Nuk ka më frikë se do të tronditet nga elektriciteti statik. Kjo furçë e përparme D50 me gjerësi pune 70 cm, përmirëson shumë efikasitetin e punës, duke kursyer në të vërtetë punën. T3 vjen me tub D50*7.5m, mjete rëre S dhe dyshemeje.

Detajet e produktit

Etiketat e produkteve

Karakteristikat kryesore

Tre motorë Ametek, për të kontrolluar në mënyrë të pavarur ndezjen/fikjen. Sigurojnë funksionim të pandërprerë dhe ju fuqizojnë të përballoni çdo punë me besim.

Sistem i vazhdueshëm i paketimit me zbritje, ngarkim/shkarkim i lehtë dhe i shpejtë. Duke ju kursyer kohë dhe përpjekje në çdo projekt.

Filtër HEPA i importuar me fibra poliesteri të veshura me PTFE, humbje e ulët presioni, efikasitet i lartë i filtrit. Siguron që edhe grimcat më të imëta të kapen me lehtësi.

Modelet dhe specifikimet e serisë T3:

Model T302 T302-110V
Tensioni 240V 50/60HZ 110V50/60HZ
Fuqia KW 3.6 2.4
HP 5.1 3.4
Aktual Amp 14.4 18
Ngritës uji mBar 240 200
inç" 100 82
Rrjedha e ajrit(maksimumi) cfm 354 285
m³/orë 600 485
Lloji i filtrit Filtër HEPA “TORAY” prej poliesteri
Zona e filtrit 3.0㎡/32ft²